J-P Mainos Oy

Palvelua, Laatua, Luovuutta

Tarjoamme kokonaisvaltaisia tuote- ja palveluratkaisuja yritysten tarpeisiin. Meidät tunnetaan idearikkaana, tehokkaana ja joustavana yhteistyökumppanina. Vankka kokemus ja ammattitaito brändituotteista ja maahantuonnista, pitkäaikaiset yhteistyökumppanit, perustettu vuonna 1994.

Olemme pieni ja ketterä yritys, joka palvelee jokaista asiakasta yksilöllisesti ja asiakkaan toivomalla tavalla. Suunnittelemme aina asiakkaalle toimivan ratkaisun riippumatta toimialasta tai yrityksen koosta.

Onnistuneet brändituotteet tuovat lisäarvoa yritykselle, ilahduttavat saajaa ja tulevat käyttöön

Suosimme kotimaisia tai Euroopassa valmistettuja tuotteita ympäristö- ja vastuunäkökulmat huomioiden

Pitkä kokemus maahantuonnista

Ideasta

Tuotteeksi

Tarjoamme kattavan valikoiman brändituotteita logomerkattuna

Löydämme oikeat tuotteet tukemaan sekä vahvistamaan yrityksen liiketoimintaa ja strategiaa. Onnistuneet brändituotteet tuovat lisäarvoa yritykselle, ilahduttavat saajaa ja tulevat käyttöön. Tarjoamme aina mahdollisuuksien mukaan myös ekologisempia ja eettisempiä vaihtoehtoja ja edistämme kestävää kehitystä.

Vaikka olemme tavarantoimittaja, emme halua maailmaan yhtään turhaa tavaraa, vaan haluamme, että meidän valmistamat tuotteet menevät tarpeeseen. Emme pidä isoja omia varastoja, joissa tuotteet seisovat ja mahdollisesti vanhentuvat, vaan tilaamme ainoastaan asiakkaan tarpeeseen.

1

Liikelahjat

2

Mainoslahjat

3

Mainostekstiilit

4

Näkyvyystuotteet

J-P Mainoksen tiimi

Tytti Gröhn

Operatiivinen johtaja / Myynti

Lauri Louekari

Varastointi ja logistiikka

Jukka-Pekka Kumpulainen

Toimitusjohtaja