Tilaus- ja toimitusehdot (Eivät koske arpajaisvoittoja)

Tutustu huolellisesti voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen kuin vahvistat tilauksen!

Yleistä
Keskustakauppa.fi verkkokauppapalvelun tuottaa J-P Mainos Oy, Y-tunnus 1710051-8. J-P Mainos Oy:n asiakaspalvelu vastaa kauppaan ja valikoimiin liittyviin tiedusteluihin ja neuvoo tarvittaessa tuotteiden tilaamisessa. Tuotteet toimitetaan Suomeen, ulkomaan tilauksissa ota yhteyttä tilaukset@jp-mainos.fi.

Tuotteiden saatavuus näkyy tuotteen omalta sivulta. Mikäli tuotetta ei ole varastossa, on saatavuuden tilalla ilmoitettu tuotteen arvioitu toimitusaika.

Tuotteiden tuotekuvat ovat viitteellisiä. Pidätämme oikeuden muuttaa tietoja ilman eri ilmoitusta. Jos tuotetiedot ovat epäselvät, ota yhteyttä, niin kerromme lisää tuotteesta. Älä tilaa tuotetta, jos et ole täysin ymmärtänyt tuotteen kuvausta.

Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava toiminnassa oleva sähköpostiosoite. Vastaanottamiamme yhteystietoja käytetään ainoastaan tilauksesta tiedottamiseen.

Hinnat ovat voimassa Keskustakauppa.fi -verkkokaupassa ja ne sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan- ja toimitusehtojen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan verkkokaupasta ja tilauksesta lähetetään automaattinen vahvistus sähköpostilla. Tilauksesta lähetetään erillinen lasku sähköpostilla johon lisätään toteutuneet käsittely- ja toimituskulut.

Toimitusaika
Toimitamme varastotuotteita jokaisena arkipäivänä, pääsääntöisesti 1-3 työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Osa tuotteista on tilaustuotteita, joilla on normaalia pidempi toimitusaika. Pidennetty toimitusaika on ilmoitettu kunkin tuotteen kohdalla.

Toimitamme tilaukset kun kaikki tilatut tuotteet ovat toimitettavissa. Mikäli joudumme poikkeamaan ilmoitetusta toimitusajasta, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Reklamaatio ja palautus
Mikäli tarvetta ilmenee, olkaa yhteydessä tilaukset@jp-mainos.fi, ohjeistamme palautus- tai vaihtojärjestelyjen kanssa. Toimitamme tuotteet aina ehjissä pakkauksissa ja huolellisesti pakattuina. Mikäli paketti on vaurioitunut, ottakaa välittömäsi yhteyttä J-P Mainokseen tilaukset@jp-mainos.fi tai 09 444 434.

Toimitustavat
Toimitamme tuotteet Suomessa pääsääntöisesti Matkahuollon tai Postin paketteina parasta ja edullisinta vaihtoehtoa käyttäen perille asti mikäli mahdollista tai lähimpään Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen.

Toimituskulut
Toteutuneet käsittely- ja toimituskulut lisätään jokaiseen lähetykseen.

Maksuehdot
Tuotteiden tilauksen ja toimittamisen jälkeen Suomen Keskusta rp. lähettää laskun tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Laskun lähettämisen jälkeen maksuaikaa on seitsemän (7) päivää netto.

Tietosuoja
J-P Mainos Oy käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti ja luottamuksellisesti. Henkilökohtaisia tietoja käytetään ainoastaan tilausten käsittelyyn sekä tavaran toimittamiseen. Käyttämämme Web-palvelin tallentaa asiakkaan www-selaimen antamia tietoja sivuilla kävijöistä (ei sähköpostiosoitteita). Tietoja kerätään kävijämäärän, sivuilla keskimäärin vietetyn ajan, avattujen sivujen jne. määrittämistä varten. Jos kaipaat lisätietoja liittyen yksityisyyssuojaan, ota yhteyttä.

Tietoja ei myydä eikä luovuteta muille yrityksille tai organisaatioille.

 Force Majeure Myyjä pidättää oikeuden perua kaupan jos hinnoittelussa on sattunut virhe tai mikäli valmistaja ei pysty toimittamaan tilattua tuotetta kohtuullisessa ajassa. Kohtuullisena aikana käytetään verkkokaupasta annetuissa ohjeissa määrättyä 30 päivän aikaa

Yhteystiedot
J-P Mainos Oy
Holkkitie 14 C 3. krs
00880 Helsinki
09-444 434
info@jp-mainos.fi
Y-tunnus 1710051-8